Gå til hovedinnholdet

Velkommen til IKEA Norge – ditt varehus for møbler og hjeminnredning

IKEA Family-tilbud: 50 % rabatt på transport.

Nå er det halv pris på levering for deg som ...

heller vil grille, ikke er så sterk som du trodde, kjøpte en BILLY på impuls, eller liker å handle på natta. Uansett grunn, nå er det IKEA Family-tilbud med halv pris på levering og Klikk og hent i perioden 13.mai–9.juni. Gjelder ikke postpakke.

Les mer om levering

Inspirasjon til feiringen av nasjonaldagen vår 17. mai

Få tips til hvordan du kan dekke festbordet, samle både familie og venner til en fantastisk feiring og spise massevis av is, kaker og annen god mat.

Bli inspirert her
Bli inspirert her

Spennende nyheter

Klar for å gi hjemmet en ny stil? Eller kanskje du bare ønsker å friske opp litt? Hos oss er det alltid noe nytt og spennende å oppdage. Uansett hva du trenger, finner du det på IKEA.

Se alle nyheter på IKEA
Se alle nyheter på IKEA

Se våre nyeste kolleksjoner

TESAMMANS-kolleksjonen.

TESAMMANS-kolleksjonen

Denne kolleksjonen er et samarbeid med designerduoen Raw Color og består av møbler, tekstiler, dekketøy og dekor med overraskende fargekombinasjoner og grafiske former. 

Nytillverkad kolleksjonen.

Nytillverkad kolleksjonen

Med denne kolleksjonen åpner vi skattkista vår for å dele noen av de designene som vi er aller stoltest av, med en ny generasjon. 

IKEA tilbakekaller ÅSKSTORM 40 W USB-lader

IKEA oppfordrer alle kunder som eier ÅSKSTORM 40 W USB-lader, mørk grå, artikkelnummer 50461193, til å slutte å bruke den og kontakte IKEA for å få hele kjøpesummen tilbake. 

Les mer om tilbakekallingen

Møbler og interiør til hele hjemmet

På IKEA finner du et stort utvalg av møbler og interiør av høy kvalitet til en lav pris. Du finner massevis av inspirasjon på nett og i varehusene. Bli oppdatert på de nyeste interiørtrendene og få tips som gjør hverdagen litt enklere. Besøk oss i varehus eller på vår interiørbutikk på nett - IKEA.no.